Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
Fysioterapeut Line - NY PATIENT (60 min) NY PATIENT Fysioterapi - manuel behandling fysioterapi, men også speciale i kæbe behandlinger/tunge-læbebånd
Fysioterapeut Line - opfølgende beh. (30 min) Fysioterapeutisk behandling - manuel behandling og vejledning
Jordemoder konsultion klinik (60 min) Ammevejledning, graviditetstjek af blodtryk og urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd, hindeløsning,mv - konsultationen er tilrettet jeres behov. Indeholder desuden de undersøgelser i kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd.
Jordemoder -barselshjælp i eget hjem (150 min) Ammevejledning, som tager udgangspunkt i jeres udfordringer. Der er taget højde for, at barnet kan sove under besøget.
Jordemoder IndividuelFødselsforberedelse (120 min) Indeholder det samme som ved gruppe, dog tilpasset til den enkelte gravide samt partners og/eller fødselshjælpers behov.
Jordemoder konsultation klinik kort (20 min) kort ammerådgivning, lytning af babyens hjertelyd, hindeløsning fra GA 40+0 og andre korte graviditets eller barselsrelateret spørgsmål. Indeholder desuden de undersøgelser i kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd.
Jordemoder konsultation klinik lang (40 min) Denne tid er til almindelig ammerådgivning og andre graviditets- eller barselsrelateret spørgsmål. Indeholder desuden de undersøgelser I kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd.
Jordemoder Telefonkons AFTEN og WEEKEND (10 min) Nogle gange skal der ikke mere til, end en beroligende samtale, for at man føler sig tryg igen. Vi har alle forskellige behov, nogle gange er det bare et lille hurtigt akut opstået behov for afklaring, som f.eks. mens man ammer og det driller. Her finder vi ud af sammen, om vi skal booke en tid til et fysisk møde med mig eller om du har behov for at komme på sygehuset til et tjek.
Jordemoder Telefonkonsultation DAGTIMER (10 min) Nogle gange skal der ikke mere til, end en beroligende samtale, for at man føler sig tryg igen. Vi har alle forskellige behov, nogle gange er det bare et lille hurtigt akut opstået behov for afklaring, som f.eks. mens man ammer og det driller. Her finder vi ud af sammen, om vi skal booke en tid til et fysisk møde med mig eller om du har behov for at komme på sygehuset til et tjek.
Jordemoder uforpligtende forsamtale (15 min) Ny patient -
Julie - Fysioterapi afgrænset behandling (30 min) Kort fysioterapi behandling 30 min hos Fysioterapeut Julie
Julie - Fysioterapi Alm. behandling (45 min) Almindelig opfølgende fysioterapi behandling hos fysioterapeut Julie Edelbo
Julie - NY PATIENT fysioterapi (45 min) NY PATIENT- Fysioterapeut Julie Edelbo
Kiropraktor Ia - alm. behandling (15 min) Almindelig opfølgende kiropraktisk behandling hos kiropraktor Ia Christina Wimmelmann
Kiropraktor Ia - NY PATIENT (45 min) NY PATIENT spædbørn/børn/voksen/seniorer - Kiropraktor Ia Christina Wimmelmann
Massage Lars-Henrik (30 min) (30 min) Dybdegående massage
Massage Lars-Henrik (60 min) Dybdegående massage
Til Kiropraktor Ghita - alm. behandling (15 min) Almindelig opfølgende kiropraktisk behandling - evt. chockbølge- hos kiropraktor Ghita Heath
Til Kiropraktor Ghita - NY PATIENT (30 min) NY PATIENT - spædbørn/børn/voksne/chockbølge - Kiropraktor Ghita Heath

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.