Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
1. Behandling (60 min) Ny kunde 1. behandling med journaloptagelse Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Bøjlebehandling (30 min)
Delbehandling (15 min) Behandling af 1 ligtorn eller ligende Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Delbehandling (30 min) Klipning af negle eller beskæring af hård hud. Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Fodbehandling (45 min) Bruges ved efterfølgende konsultationer. Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Fodbehandling med fodmassage (75 min) Fodbehandling med efterfølgende fodmassage, der sætter gang i de ømme/trætte ben :) Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Fodmassage med fodbad (30 min) Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.
Indlæg forundersøgelse (30 min) Forundersøgelse med ganganalyse, husk at tage ekstra sko med. Der er sat 20 minutter ekstra på til rengøring af klinikken efter hver kunde. Tak for din forståelse.

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.