Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
 
FREMMØDE 45 MIN. (45 min) Ved for lang ventetid så send hvert weekend en sms om at være på den kommende uges venteliste-det er generelt lettere at få online tider. Det anbefales at booke tider til fx de første måneder for at undgå ventetid efter din første samtale. De kan afmeldes igen ved at sende en sms på 60708103, dog senest 24 timer før samtalen. Betal senest 24 timer før samtalen på Mobilpay 88022 (undtagen forsikringssager). Se priser på: https://mariajoensen.dk/priser/ Ved for lang ventetid så send hvert weekend en sms om at være på den kommende uges venteliste.
FREMMØDE DOBBELTTID 90 MIN. (90 min) Dobbelttider er generelt en god ide første gang, så der er 1,5 time frem for 45 min. Mange har også efterfølgende brug for mere tid og ro for at få den rette hjælp-hvad er bedst for dig? Ved metoderne hypnose og EMDR (til traume mm.)er det nødvendigt at du booker en dobbelt-tid, så du får den rette hjælp. Betal 24 timer før på mobilpay 88022 eller send en sms at der medbringes kontanter.Se priser på: https://mariajoensen.dk/priser/ Afmelding skal ske på sms 24 timer før den bookede tid, for ikke at komme til at betale, dog kan tiden med kort varsel ombyttes til online aftale.
ONLINE TELEFON 45 MIN. (45 min) Det anbefales at booke tider til fx de første måneder for at undgå ventetid efter din første samtale. De kan afmeldes igen ved at sende en sms på 60708103, dog senest 24 timer før for ikke at betale alligevel. Der betales 24 timer før samtalen på mobilpay 88022, du kan se priser her. https.//mariajoensen.dk/priser Du bliver ringet op senest 10 min efter den bookede tid.
ONLINE TELEFON DOBBELT 90 MIN. (90 min) Dobbelttider er generelt en god ide første gang, så der er 1,5 time frem for 45 min. Mange har også efterfølgende brug for mere tid og ro for at få den rette hjælp,så du kan også vurdere hvad der er bedst for dig. Ved metoderne hypnose, EMDR (til traume mm.) og andre kropsorienterede metoder er det nødvendigt at du booker en dobbelt-tid, så du får den rette hjæp. Betal 24 timer før på mobilpay 88022 eller mail/sms for foto fra kvittering fra bank overførsel.Se kontonr og priser på: mariajoensen.dk/priser/ Afmelding skal ske på sms 24 timer før den bookede tid, for ikke at komme til at betale alligevel. Hvis du har oplyst det rigtige nummer under bookningen, bliver du ringet op.
ONLINE VIDEO 45 MIN. (45 min) Ved for lang ventetid så send hvert weekend en sms om at være på den kommende uges venteliste. Det anbefales at booke tider til fx de første måneder for at undgå ventetid efter din første samtale. De kan afmeldes igen ved at sende en sms på 60708103 senest 24 timer før. Betal senest 24 timer før samtalen på Mobilpay 88022 (undtagen forsikringssager). Link til video-samtalen ligger nederst på hjemmesiden: mariajoensen.dk
ONLINE VIDEO DOBBELTID 90 MIN (90 min) Dobbelttider er generelt en god ide første gang, så der er 1,5 time frem for 45 min. Mange har også efterfølgende brug for mere tid og ro for at få den rette hjælp,så du kan vurdere hvad der er bedst for dig. Ved metoderne hypnose og EMDR (til traume mm.) og andre kropsorienterede metoder er det nødvendigt at du booker en dobbelt-tid, så du får den rette hjæp. Betal 24 timer før på mobilpay 88022 eller send en mail/sms med foto af kvittering på bankoverførsel. Se kontonummer og priser på: mariajoensen.dk/priser/ Afmelding skal ske på sms 24 timer før den bookede tid, for ikke at komme til at betale alligevel. Link til video ligger nederst på hjemmesiden Mariajoensen.dk

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.