Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
1. GANG LÆGEHENVISNING (45 min) Book her hvis du har en lægehenvisning, uanset om kommune eller forsikring også betaler en del. Pris 443,63 kr. for 45 min Pris 813,55 for dobbelt på 1,5 time- (BOOK TO I TRÆK) Betal på Mobil Pay 88022 24 timer før, eller send en sms at du medtager kontanter. Det kan være en god ide at BOOKE 2 sessioner i træk første gang, så vi har bedre til til at komme godt igang. Hvis du vil undgå der er ventetid igen efter din første tid, så book hellere til de første måneder. Du får en betalingspåmindelse fra it-systemet 24 timer før. Husk at afmelde senest 24 timer før på sms for at tiden ikke tæller og du desværre skal betale alligevel. Du kan altid med 5 min varsel sms/ringe og sige du vil have tiden som online i stedet, så du ikke spilder de indbetalte penge. Psykologen skal have hentet henvisningen senest 3 mdr. fra lægen lavede den, ellers er den ugyldig og behandlingen er dyrere. Sms(mail) til Maria 60708103, hvis duer i tvivl om den er over 3 mdr., da du ellers vil herefter b
2-12 GANG m. LÆGEHENVISNING (45 min) AFMELD på sms SENEST 24 TIMER FØR ,for at undgå betaling alligevel. Du kan med kort varsel lave tiden om til online-tid (video/tlf.), så de betalte penge ikke spildes.
Dobbelt tid efter første gang, 2-12 gang (90 min) Varighed ca. 1,5 time frem for kun 1 session på 45 min. Pris 739,84 kr. betales 24 timer før på mobilpay 88022 eller der sendes en sms at der medbringes kontanter Afmelder jeg en booket tid senere end et døgn før (uanset årsag) forpligter jeg mig til at betale alligevel. Den kan med kort varsel ombyttes til online tid, så pengene ikke spildes.
EGENBETALER (45 min) Egenbetaling er 975 kr eller 875 kr ved køb af 3 sessioner første gang. AFMELD SENEST 48 TIMER FØR (uanset årsag),for at undgå betaling. Du kan altid veksle en tid til telefon eller online .
FORSIKRING (45 min) Vælg dette når f.eks forsikring/kommunen betaler og du ikke har lægehenvisning. Hvis din forsikring har henvist til og/eller hyret Maria Joensen behøver du IKKE KOPI af din bevilling.Hvis du selv har valgt Maria Joensen, så husk en kopi af bevillingen første gang. AFMELD SENEST 24 TIMER FØR (uanset årsag),for at undgå at tiden tæller for en gang.
Rabatordninger ( se www.mariajoensen.dk) (45 min) Se rabatter på https://mariajoensen.dk/priser/
Telefon el.video (45 min) Telefon/Online samtaler kan også fås med kortere ventetid ved at sms på 60708103 at du ønsker at komme på online ventelisten. Prisen for telefon er 50 kr. mindre end de fysiske tider. Prisen for video er det samme som fysiske tider. Betal 24 timer før på mobil pay 88022. Husk at afmelde 24 timer før, for at undgå betaling ved for sen afmelding. Informer om du ønsker video eller telefon.

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.