Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
AKUPUNKTUR: Behandling 30min. (30 min) Akupunktur af et mindre området f.eks. akunpunktur af albue til behandling af f.eks. Tennis- eller golfalbue.
AKUPUNKTUR: Behandling 45min. (45 min) Akupunktur
F Behbook 1. Konsultation (45 min) Behandlerbooking: Opfølgende fysioterapeutisk behandling/træning ifm. sundhedsforsikringens behandler bookingsystem
F Behbook opflg. konsultation (30 min) Behandlerbooking: Opfølgende fysioterapeutisk behandling/træning ifm. sundhedsforsikringens behandler bookingsystem
FYSIOTERAPI: 1. Konsultation (45 min) 1. Konsultation til Fysioterapi. Hvis du ikke er i et forløb på klinikken, skal du booke 1. Konsultation første gang du skal ind til behandling ved vore fysioterapeut.
FYSIOTERAPI: Normal Konsultation (30 min) Normal behandling til fysioterapi
FYSIOTERAPI: Opfølgende Behandling (15 min) Afsluttende opfølgning/behandling på forløb ved fysioterapeut.
GLAiD konsultation (60 min) Start konsultationer ifm. GLAiD forløb
GRATIS Prøvetime i BørneDANS & BørneYOGA (60 min) Kom og prøv vores nye holdkoncept inden for børnehold!
HOLD: Børne Motorik&Balance (50 min) Børne Motorik&Balance er et hold med fokus på at udfordre børns motorik og balance igennem styrke øvelser, lege, koreografier og balancebaner. Holdet er fra 4-7år.
HOLD: BørneDANS (30 min) Børnedanse hold for 5-7år og for 8-12år. Nemme og sjove dansekoreografier som udfordre dit barns motorik, koordination og puls. Dansene er sjove.
HOLD: BørneYOGA (30 min) BørneYOGA er for alle børn fra 5år og op som ønsker at arbejde med deres smidighed, kropskontrol, balance og koordinationsevne.
HOLD: DansFIT (50 min) DANSFIT er for dig, som godt kunne tænke sig, at komme i gang med at træne, men hvor klassisk cardio- og styrketræning ikke lige er sagen? Så er DansFIT måske det helt rigtige! Igennem simple dansekoreografier med forskellige stilarter får vi trænet hele kroppen, men uden brug af udstyr eller vægte. Hele træningen foregår i højt tempo og højt humør og 600kcal er nemt forbrændt i løbet af en DansFIT time. Instruktøren hopper og springer rundt i diverse badut spring, men det betyder ikke, at du skal det samme såfremt din krop ikke tillader det, så justeres koreografierne undervejs. Husk at dans først og fremmest skal væres sjovt og ikke pænt eller flot, så er du ikke den store danser, så lad ikke det holde dig tilbage. Træningen er sjov og garanterer smil såvel som sved på panden
Hold: GLAiD (60 min) Træning for slidgigt i hofte og knæ
HOLD: GæveGutter (50 min) Gæve Gutter er ækvivalenten til vores populære hold ”Morgenfruerne” for mænd. I snart 4år har vi set glade modne kvinder have en fest på vores hold ”Morgenfruerne”, hvorfor vi gerne vil have mulighed for at tilbyde sammen træningsglæde til lokalsamfundets modne mænd og selvfølgelig alle andre som ønsker at blive en del af fællesskabet. Så ønsker, du at gå på et hold, hvor ikke en eneste træning er ens. Med god stemning, højt humør og en afslappet omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til alle? Så er holdforløbet ”Gæve Gutter” lige noget for dig!
HOLD: Hjertehold (60 min)
HOLD: Knæ/hofte hold (60 min)
HOLD: MoBaby Efterfødselshold (50 min) MoBaby – Den Motoriske Baby er et speciel udviklet træningskoncept for mor og barn udviklet af fysioterapeuter. MoBaby har til formål at styrke barnets motoriske udvikling kombineret med specifik genoptræning af mors stabiliserende muskulatur efter både graviditet og fødsel. Fokus er lærerig, sjov og udfordrende træning som samtidig styrker forholdet imellem mor og barn. Fædre er selvfølgelig også mere end velkomne
HOLD: Morgenfruerne (50 min) MORGENFRUERNE er for dig, som ønsker en alsidig og all-around træning, hvor der er fokus på at forbedre din styrke, core og kondition. Morgenholdet er blevet navngivet af de 3 faste fruer som startede holdet! Men lad ikke titlen narre dig – vi træner så sveden hagler af os! Du behøver derfor heller ikke være hverken “frue” for at blive udfordret på dette hold! Alle er velkomne! Den ældste vi har haft til træning er 80år og den yngste 35år og begge gik glade og ømme fra træning.
HOLD: Ryghold (50 min) Vi tilbyder 3 typer ryghold, "Intro til rygtræning", "Rygtræning begynder" og "Rygtræning+". Holdene har fokus på træning af din core og anden muskulatur som støtter og beskytter din ryg. På holdet bliver du undervist i de øvelser, som passer til lige netop din rygproblematik, og får grundig og udførlig vejledning, så du kan træne din ryg mest optimalt.
HOLD: Yoga (50 min) Yoga er for ALLE som ønsker at forbedre sin smidighed, styrke og balance. Yoga har igennem årene udviklet sig til en populær træningsform, og er kendt under mange navne, hatha, yin, vinyasa, power, flow, ect. alle med hvert sit fokus. Ved Liljensø Fysioterapi lægger vi stor vægt på de 3 grundsten: smidighed, styrke og balance, hvorfor du efter en yoga seance vil kunne mærke at hele din krop er blevet arbejdet igennem. Vi tager udgangspunkt i de klassiske yoga stillinger, men undervejs vil man kunne møde de forskellige stilarter ved en time hos os. Alle kan som udgangspunkt være med, da vi justerer øvelserne undervejs efter behov, men yoga kan dog være hårdt for især håndled og knæ.
HOLD: YOGA FOR MÆND (50 min) Yoga for mænd - traditionel yoga, hvor vi får arbejdet med smidighed, styrke og balance igennem hele kroppen. Timen afsluttes med meditation.
MASSAGE BEHANDLING: Akupunktur (30 min) Akupunktur for smerter i bevægeapparatet
MASSAGE: Cupping 30min. (30 min) Cupping er en behandlingsform, hvor man anvender "kopper" til at danne et vakum, hvorved blodcirkulationen øges i området, som mindsker spændinger og øger kroppens naturlige heling. Kan både bruges som massage terapi, men også som behandling af diverse overbelastnings- og sportsskader.
MASSAGE: Manuel behandling 30min. (30 min) Dybdegående eller afspændingsmassage for at løsne spændinger i muskler, sener og bindevæv
MASSAGE: Manuel behandling 60min. (60 min) Dybdegående eller afspændingsmassage for at løsne spændinger i muskler, sener og bindevæv
NaturFIT konsultation & måling (30 min) Kan kun bookes ifm. NaturFIT - vægttabsforløb!
NaturFIT måling (20 min) Hvis du har valgt at forlænge dit forløb skal du booke denne måling. Kan kun bookes ifm. NaturFIT forløb.
PT & K: Personlig Træning Konsultation (75 min) Personlig træningskonsultation med vægtanalyse, kostvejledning og individuel programlægning ud fra dine behov og målsætning. Du vil udleveret et program samt dokument over din måling.
PT & K: Personlig Træningstime (50 min) Vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål ligefra vægttab, livsstilændring til muskelforøgelse og opstramning. Vi lægger stor vægt på at træning skal være sjovt såvel som hårdt og resultatorienteret. Dernæst er vores mål at klæde dig på og give dig blod på tanden til at kunne fortsætte træningen på egen hånd efter endt forløb. Du vil få en træner som er fuld energi og vil gøre alt for at du når dine mål. Du vil presset, komme til at svede, grine, bande os langt væk men vigtigst at alt nå dine mål!
PT & K: Vægtanalyse med kostvejledning (45 min) Vægtanalyse med rådgivning omkring kost & motion udfra måling. Vægtanalysen indeholder bl.a. måling af fedt%, muskelmasse, bodyage, hvilestofskifte, ect. Du modtager et dokument med dine tal samt udregning af kalorieindtag og makronæringsstoffer.
PT & K: Vægtanalyse u. vejledning (15 min) Vægtanalyse med kort gennemgang af dine tal. Indeholder ikke personlig vejledning omkring tal samt rådgivning og udregning af optimal kcal indtag og makroinddeling.
TILBUD!30min. Massage ved Sara til 199,- (30 min) TILBUD! 30min. Manuel massage behandling ved vores nye medarbejder Sara til KUN 199,-
ULTRALYD & LASERTERAPI: Kombi Behandling (45 min) Kombinationsbehandling med både ultralyd og laserterapi til behandling af bl.a. - hælspore, tennisalbue, musearm, nerveafklemning, bursit(slimsæk), tendinit(senebetændelse) *Bookning af laserbehandling er forudsat at tilstanden er blevet udredt ved fysioterapeut eller egen læge. Behandlingen indeholder IKKE undersøgelse, manuel beh. eller genoptræning.
ULTRALYD & LASERTERAPI: Laser (30 min) Laserterapi er en smertefri behandlingsmetode som stimulerer kroppens naturlige helingsprocess, hvormed man hurtigere kan komme over en skade. Laserterapi hjælper på heling, øger blodcirkulationen, reducere ødemmer og hævelser, nedsætter spændinger og smertetilstanden.
ULTRALYD & LASERTERAPI: Ultralyd (30 min) Ultralyd terapi anvendes til at øge blodcirkulation i et specifikt område. Kan anvendes til at nedsætte betændelsestilstande, hævelse eller arvæv omkring led, seneovergange og muskler samt afhjælpe svære smertetilstande i kroppen. Behandlingen gør ikke ondt og er meget skånsom.
VinYOGA (60 min) VinYOGA/ Liljensø Fysioterapi m. Sandra og Stella VinYOGA lør d. 5 aug. 2023 kl. 10.00 I anledning og i samarbejde med Christiansfeld Vinfestival afholder klinikken for første gang Vin Yoga. Medbring et glas og din egen yoga måtte, så sørger vi for en uforglemmelig og sjov oplevelse med lækker rødvin, inspirerende yoga og god stemning. Pris 150,- / Betalingslink sendes ved tilmelding
VIRKSOMHEDSAFTALE: Massageordning 30min. (30 min) Virksomhedsaftale med massage ordning (Kan kun bookes ved forudgående aftale med klinikken)
VIRKSOMHEDSAFTALE: Massageordning 60min. (60 min) Virksomhedsaftale om massageordning (Kan kun bookes ved forudgående aftale med klinikken)

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.