Vælg behandling (Klik på 'Vælg')

   
alm fodbehandling Fodbad, negle klippes, slibes og renses grundigt op, hård hud, ligtorne og evt. hælrevner fjernes ved beskæring, afsluttes med negle olie og creme fordelses med en let fodmassage pris 450,- kr. ( Hvis det er første gang du får behandling hos Mettes fodterapi SKAL du vælge behandling NY PATIENT, da der er sat længere tid af til journal og fodtjek)
Alm fodbehandling Diabetes Hvis du har diabetes og selv booker tid på online booking, brug gerne denne når du har været her før.
alm fodbehandling Diabetes, med vinyllux (60 min) som alm behandling, afsluttes med vinyllux på negle koster 100kr. mere end behandlingen normalt gør. der gives ikke tilskud til lakering, kun fodbehandling
Alm fodbehandling ledde/psoriasis gigt Denne skal vælges hvis der fra lægen er en henvisning på svær leddegigt eller psoriasisgigt
bøjlebehandling (første gang) Negl renses grundigt op, der fremstilles en stålbøjle som sættes på. hvis der er mange smerter, hævelse og inflammation, kan det være nødvendigt at kile negl, og først sætte bøjle på når hævelse er væk, Kontakt egen læge for en henvisning, så gives der tilskud til behandling. pris uden tilskud 250. kr pr bøjle. ved flere bøjler er der rabat.VIGTIGT ved henvisning fra læge tast Hele cpr. nr.
delbehandling lille lille delbehandling. beskæring af 1 ligtorn, fodvorte eller et neglehjørne som skal fjernes 140,- kr.
Fodbehandling og vinyllux alm fodbehandling, afsluttes med vinyllux. neglebåndsolie og creme med let massage pris 535,- kr
Fodbehandling og CND shellak alm fodbehandling, derefter ligges der shellak på alle tånegle, afsluttes med negleolie og let fodmassage med creme. pris 670,- kr.
Fodstatus Hvis du har diabetes, skal der laves en fodstatus 1 x om året, for at se hvordan dine fødder har det og for at se om der er noget du skal være ekstra opmærksom på. DETTE ER KUN STATUS, HVIS DER ØNSKES FODBEHANDLING OGSÅ, SKAL DER VÆLGES FODSTATUS OG FODBEHANDLING. tast hele cpr nr.
fodstatus og fodbehandling Har du diabetes, skal du give dine fødder en fodstatus 1 x om året. dette for at se hvordan dine nerver i fødderne har det, der skal laves fodstatus 1 x om året for at få tilskud til en fodbehandling. fodstatus kan gives alene, eller i forbindelse med en fodbehandling. Der er en egenbetaling, men region giver et større tilskud. VIGTIGT. tast hele cpr nr.
Korrektion af bøjle Den gamle bøjle tages af, negl renses grundigt op, klippes og slibes til, bøjle bliver korrigeret og påsat igen. Pris 175.kr. pr bøjle, ved flere bøjler gives der rabat
Ny Patient VÆLG DENNE BEHANDLING HVIS DET ER FØRSTE GANG DU FÅR BEHANDLING PÅ KLINIKKEN: ved første besøg skal der optages journal, da dette er lovpligtigt, jeg laver et grundigt fodtjek før fodbehandling. fodbehandling indledes med et afslappende fodbad, negle klippes, slibes og renses op, hård hud, ligtorne, og hælrevner fjernes ved beskæring, afsluttes med negle olie og creme med en let fodmassage Pris 450.-kr.

Persondata-politik: Booking-modulet anvender ikke cookies.
I forbindelse med booking skal du angive cprnr, mobilnr., navn, og email.
Disse oplysninger anvendes kun til identifikation.
Du kan vælge om der skal sendes en aftalebekræftelse til dig på SMS/e-mail.
Dine oplysninger håndteres jvf. EU-persondataforordningen.